La mejor garantía de preservar un modelo sindical participativo, reside en transmitir información puntual y conocimiento exacto de todas las materias que constituyen las relaciones laborales del Grupo Endesa

Uno de los pilares básicos que conforman el estilo sindical de Comisiones Obreras, es la responsabilidad de informar con agilidad y transparencia.


A partir de esta premisa y nunca en deterioro de los procesos asamblearios y la comunicación directa, presentamos este nuevo instrumento al servicio de los trabajadores/as del Grupo Endesa como reafirmación de nuestro compromiso histórico.

La puesta en marcha de esta herramienta participativa, está encaminada a proporcionar un amplio conocimiento de las materias que configuran nuestras relaciones laborales, con la finalidad de convertir al trabajador en protagonista activo en la defensa y mejora de sus derechos contractuales.


Con esta iniciativa nos proponemos facilitar una información homogénea, completa y actualizada y esperamos que nos hagais llegar vuestras consultas y propuestas, aceptando el reto de responder a ellas con la mayor celeridad posible y de forma personalizada.

Si logramos que este proyecto se convierta en algo útil para vosotros/as daremos por cumplido nuestro objetivo.

Ricard Serrano Roche nou Secretari General de CCOO Endesa Zona Nord-est

El nostre repte neix d’una necessitat, conformar unes CCOO de base que constitueixin un instrument transformador de la nostra realitat laboral.

Nova secretaria de CCOO zona Nord-est.

El passat divendres 21 d’abril es va celebrar la Conferència extraordinària de la Secció Sindical Zona Nord-est de CCOO Endesa on Ricard Serrano Roche va sortir escollit nou Secretari General. Aquest procés que es va iniciar el 27 de març s’ha dirigit a tota la base de la afiliació i ha estat el procés electoral amb la més alta participació dels últims anys.

El nostre repte neix d’una necessitat, conformar unes CCOO de base que constitueixin un instrument transformador de la nostra realitat laboral. El nostre principal objectiu és recuperar la capacitat de decisió i participació davant un model de RRLL que actua justament en sentit contrari.  La nostra proposta és ambiciosa; Democratitzar les RRLL i per això , sent conscients de la dificultat però també de la seva necessitat, promovem una organització oberta i participativa, transparent en els procediments i en l’ús dels recursos per tal de poder rendir comptes als afiliats i afiliades.

Durant el procés iniciat aproximadament fa un mes, heu pogut conèixer el pla de treball. La clau per tal que les propostes es puguin aplicar amb èxit és la participació i implicació de tots i totes en la seva realització. Aquest és el primer objectiu de totes les persones que conformarem la nova executiva: obrir la Secció Sindical de CCOO Endesa a la participació, i a la presa de decisions al conjunt de la organització.

La nova executiva sorgida de la conferència, son dones i homes que formen part d’unes CCOO renovades, amb implicació, son un equip jove, ambiciós i amb ganes de treballar. Aquests membres son:

  • Ricard Serrano Roche                     
  • Antonio Expósito Torres                 
  • Rocio Mesa González                     
  • Tomás Barreña Simón                    
  • Manel Beurnio Serrano
  • Mª Dolors Yélamos Bou
  • Roser Medina Garrido                    
  • Raül Roig Pardo                
  • Gerard Pardell Carim
  • Jesús López Pecho                            
  • Antonio Gatell Molina                    
  • Carlos Expósito Tejada
ETIQUETAS:
Ámbito